wordt aan gewerkt...

Nulpunt Methodiek

In de natuur begint alles bij het nulpunt. Het punt waar het leven in het nu begint en eindigt. Dit nulpunt laat de cyclus van het leven zien. De geboorte, bloei en sterfte. Alles op aarde doorloopt deze levenscyclus. Mensen, organisaties, projecten, producten..... Alles kent een begin, een bloeitijd en een tijd van sterven. Het volgen van de natuurlijke levenscyclus en de onderliggende wetten van de natuur zorgen voor balans.
De drie fasen:
3. Het getal van de Geboorte
6. Het getal van de Bloei
9. Het getal van de Sterfte
 
Onze boodschap:
Als er op aarde een sociale, ecologische en economische balans is, kan de aarde ons alles geven wat we nodig hebben. Als wij in balans met elkaar leven op aarde dan zijn we in staat de aarde optimaal te laten functioneren. Als een mens in balans leeft met zichzelf en andere mensen kan een mens optimaal leven. Nulpunt Org. werkt aan deze balans door te werken met de wetten van de natuur.
If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.
Nikola Tesla

Neem contact op!

Je bericht is verzonden!
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij