wordt aan gewerkt...

Wat wij bieden

Hieronder vind je de producten en diensten die we vanuit Nulpunt Org. aanbieden.
Wil je een samenwerking verkennen? Of heb je een vraag die er niet tussen staat?
We gaan graag met je om tafel. Bel of mail ons voor een afspraak. 

Neem contact op

Organisatie // Support

Wil jij met je organisatie sociale, ecologische en economische winst maken? Wij ondersteunen van idee tot uitvoering. Maak een afspraak en wij brengen samen met jou de organisatie wensen in kaart.

Team // Analyse

Wil jij een team dat optimaal samenwerkt vanuit eigen kracht? Wij maken een (digitale) teamanalyse. Jij kan direct zien hoe de mensen in je team volledig in balans met elkaar succes kunnen behalen.

Mens // Krachtanalyse

Wil jij weten hoe jij je krachten optimaal en in balans kan inzetten? Doe nu de GRATIS Nulpunt test en ontdek hoe jij in je kracht staat. Meer weten over je eigen kracht? Wij coachen je graag.

Organisatie// Challenge

Wil jij je medewerkers uitdagen om problemen duurzaam op te lossen. Wij organiseren jouw challenge! Een challenge die zorgt voor innovatieve plannen. Plannen die de sociale, ecologische en economische balans herstellen.

Team // Teamdag

Wij organiseren de teamdag waarin je team ervaart hoe ze volledig in balans met elkaar succes kunnen behalen. Je team leert waar de kracht van het team ligt en hoe deze in te zetten zodat individuen en het team kunnen excelleren.

Mens // Ont-moeten roadmap

Moet jij te veel en is de balans zoek? Wil jij meer tijd en ruimte voor jezelf? Voor jou maken wij de GRATIS ont-moeten roadmap. Schrijf je direct in: www.nulpuntorg.nl/ont-moetjezelf

Neem contact op!

Je bericht is verzonden!
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij